Az Ön kosarának tartalma
jelenleg üres.

Áraink az ÁFA-t tartalmazzák.
KERESÉS
TERMÉK KATEGÓRIÁK
OUTLET TERMÉK KATEGÓRIÁK
18+ TERMÉK KATEGÓRIÁK
AKTUÁLIS


Bemutatkozás

 

Üdvözöljük az Orion Márkabolt webáruház bemutatkozó oldalán!

 

Az Orion Márkabolt webáruház célja, hogy mindenkinek elérhetővé tegye a megfelelő minőségű termékek kényelmes, gördülékeny és biztonságos vásárlásának élményét egy forradalmian új és innovatív piactér segítségével egy teljesen független és új márkajelzés alatt.

Az Orion csillagképet választottuk ehhez példaképként, és szlogenünkben is feltünnek a csillagok, amelyek között élünk. A csillagok és a csillagokról ránk akár milliárd fényévekről távoli múltból ránk ragyogó fénysugár, mely minden ember számára a remény jelképe. Jelkép, mely egy olyan világé melyben élünk, de oly kevéssé ismerjük. De ha felnézünk az éjji égboltra mindig ott van velünk.

Ezen igényeket alapul véve alakítjuk ki kínálatunkat, amiben különböző márkájú termékek közül is választhatnak vevőink de mindezek mellett igyekszünk a teljesség igénye nélkül a beszerezhető Orion márkanév alatt az aktuálisan forgalmazott termékek széles kínálatát is önök elé tárni, hazai és külföldi partnereink lévén. A területi hatályú védjegyoltalmakat figyelembe véve, nem minden termék szerezhető be közvetlenül tőlünk, ezen termékek esetében feltüntetésre kerül, hogy a terméket külföldi partnereink szállítják így mi a megrendelését csak továbbítani tudjuk a hirdető partner felé, annak szállításáról már a partner gondoskodik.

Az Orion Márkabolt nem azonos egyetlen Orion néven gyártó vállalat mintaboltjával sem, annak képviseletét sem látja el. Azoktól jól megkülönböztethető saját arculattal, és gondolatvilággal rendelkezik. Az Orion Márkabolt webáruház az Orion márkanév alatt forgalmazott termékek értékesítésével foglalkozik az orionmarkabolt.hu weboldalon.

Termékek széles skáláját kínáljuk, ilyenek a hordozható DVD lejátszók, házimozi rendszerek, kis és nagy háztartási gépek, mosó és mosogatógépek, légkondícionálók, gáztűzhelyek, mikrohullámú sütők, porszívók, konyhai robotgépek, LCD és LED TV-k, laptopok, mobiltelefonok, gyermek játékok, és egyéb szórakoztató és háztartási elektronikai termékek vagy akár felnőtt tartalom alá eső erotikus játékszerek is melyeket kizárólag 18. életévüket betöltött személyek vásárolhatnak meg.

Kínálatunkban szerepelnek a legmodernebb Digitális tunerrel (DVB-T MPEG4), FULL HD, LED és 3D képmegjelenítési technológiával készült internetel használatra felkészített Smart  más néven Okos televíziók is.

Az általunk forgalmazott termékek erőssége a megfizethető ár, a megbízhatóság, a jó minőség, és hogy megfelelnek a legmodernebb elvárásoknak.

 Gondoljuk, Ön is egyet ért velünk abban, hogy mindenkinek, így Önnek is fontos a saját ideje, hiszen a mai rohanó világban nincs mindenre időnk, nem tudunk mindenhova személyesen elmenni.

Általunk akár otthonából, akár munkahelyéről, irodája székéből kiválaszthatja, és megrendelheti az Ön számára fontos termékeket, amelyekre lakásában, szobájában, irodájában, munkahelyén szüksége lehet, így az ezzel felszabadult idejét olyan dolgokra is fordíthatja majd, amire egyébként nem lett volna lehetősége, ha nem nálunk vásárol és még igazodnia sem kell a nyitva tartási időkhöz, szabadságolásokhoz, ünnepekhez és sorban állási idő sincs.

Nem kell tülekednie, várnia a kasszánál, pár kattintással öné lehet a kiválasztott termék, és mi garantáljuk, hogy rövid időn belül már az otthona ajtajában veheti át a kiválasztott árut, készüléket.

Az ország egész területén de Európa szerte is kínálunk nagyon kedvező áron és feltételekkel házhoz szállítást, levéve ezzel az Ön nyakából ezt a terhet is.

Tapasztalataink azt mutatják, hogy sajnos sok esetben a vásárlások alkalmával nem kapjuk meg a számunkra fontos figyelmet, ennek elkerülése végett külön vevőszolgálatot biztosítunk, amennyiben nem tud dönteni, segítünk és ami a legfontosabb, igyekszünk mindezt kedvező árak mellett nyújtani.

Az állandóan változó igények figyelembe vételével folyamatosan bővítjük az áruválasztékunkat és a kínálatban nem szereplő termékek beszerzését és házhoz szállítását is vállaljuk.

Minden általunk forgalmazott termékünkhöz garanciát biztosítunk.

Minden kedves vásárlónknak, örömteli vásárlást kívánunk és, ha bármilyen kérdésük, kérésük van termékeinkkel kapcsolatban forduljanak hozzánk bizalommal.


E-mail címünk: info@orionmarkabolt.hu

Állunk szolgálatára - Orion Márkabolt

Használják ki maximálisan az általunk nyújtott lehetőségeket, a könnyű és gyors vásárlást!

Kínálatunkat itt tekintheti meg.
LG 42LB620V 3D LED TV LG 3D TV
LG 42LB620V 3D LED TV
3D Full HD DVB-T/C 106 cm
Eredeti ár: 129990 Ft
Kedv. ár: 108990 Ft (16%)


Vinchi VCB-2901 Vinchi Gőztisztító Padló porszívó
Vinchi VCB-2901
Öko Ágy és kárpittisztító 400W
Eredeti ár: 24990 Ft
Kedv. ár: 19990 Ft (20%)


Samsung UE32EH6030W SAMSUNG 3D TV Outlet
Samsung UE32EH6030W
3D LED TV, Full HD HDMI USB 82cm
Tartósan alacsony
Ár: 69990 Ft