Az Ön kosarának tartalma
jelenleg üres.

Áraink az ÁFA-t tartalmazzák.
AKTUÁLIS
KERESÉS
TERMÉK KATEGÓRIÁK
OUTLET TERMÉK KATEGÓRIÁK
EZT MEG KELL NÉZNI

Bemutatkozás

 

Üdvözöljük az Orion Márkabolt webáruház bemutatkozó oldalán!

 

Az Orion Márkabolt webáruház célja, hogy mindenkinek elérhetővé tegye a megfelelő minőségű termékek kényelmes, gördülékeny és biztonságos vásárlásának élményét,.

Ezen igényeket alapul véve alakítjuk ki kínálatunkat, amiben különböző márkájú termékek közül is választhatnak vevőink. Ilyen márka a nagy ismertségű, tradicionális ORION is.

Az ORION egy nagy múltra visszatekintő, most már 100 éve az elektronikai piacon lévő elismert elektronikai márka Magyarországon, melyet 1913-ban alapítottak.

Az 1920-as években kezdetét vette a rádió, majd az 50-es években a televíziókészülék és 1970-től a színes televíziók gyártása.

Bár az ORION-t leginkább, mint rádió és televízió gyártót ismerték.
Emellett az Orion tervezett, gyártott és telepített megbízható, kifinomult mikrohullámú telekommunikációs rendszereket is.

Az eszközöket a felhasználók széles körének szállították a Szovjetunióba,
és különböző más európai országokba, Ázsiába és Dél-Amerikába.

Az eszközök igen megbízhatónak lettek tervezve, hogy elviseljék a szélsőséges földrajzi körülményeket a fagyos Szibériai téltől a forró Afrikai éghajlatig.

A privatizációt követően az 1990-es évektől kezdve folyamatosan folytatta és tovább bővítette a jelenlétét a magyar piacon.

Termékek széles skáláját kezdte forgalmazni, ilyenek a hordozható DVD lejátszók, házimozi rendszerek, kis és nagy háztartási gépek, mosó és mosogatógépek, légkondícionálók gáztűzhelyek, mikrohullámú sütők, porszívók, konyhai robotgépek, LCD és LED TV-k.

Kínálatunkban szerepelnek a legmodernebb Digitális tunerrel (DVB-T MPEG4), FULL HD, LED és 3D képmegjelenítési technológiával készült televíziók is.

Az általunk forgalmazott ORION és más típusú termékek erőssége a megfizethető ár, a megbízhatóság, a jó minőség és, hogy megfelelnek a legmodernebb elvárásoknak.

A forgalmazott termékek megfelelnek az Európai Unió szabványainak, és CE minősítéssel rendelkezik.

 Jelenleg forgalmazott márkáink:

Gondolom, Ön is egyet ért velünk abban, hogy mindenkinek, így Önnek is fontos a saját ideje, hiszen a mai rohanó világban nincs mindenre időnk, nem tudunk mindenhova személyesen elmenni.

Általunk akár otthonából, akár munkahelyéről, irodája székéből kiválaszthatja, és megrendelheti az Ön számára fontos termékeket, amelyekre lakásában, szobájában, irodájában, munkahelyén szüksége lehet, így az ezzel felszabadult idejét olyan dolgokra is fordíthatja majd, amire egyébként nem lett volna lehetősége, ha nem nálunk vásárol és még igazodnia sem kell a nyitva tartási időkhöz, szabadságolásokhoz, ünnepekhez és sorban állási idő sincs.

Nem kell tülekednie, várnia a kasszánál, pár kattintással öné lehet a kiválasztott termék, és mi garantáljuk, hogy rövid időn belül már az otthona ajtajában veheti át a kiválasztott árut, készüléket.

Az ország egész területén de Európa szerte is kínálunk nagyon kedvező áron és feltételekkel házhoz szállítást, levéve ezzel az Ön nyakából ezt a terhet is.

Tapasztalataink azt mutatják, hogy sajnos sok esetben a vásárlások alkalmával nem kapjuk meg a számunkra fontos figyelmet, ennek elkerülése végett külön vevőszolgálatot biztosítunk, amennyiben nem tud dönteni, segítünk és ami a legfontosabb, igyekszünk mindezt kedvező árak mellett nyújtani.

Az állandóan változó igények figyelembe vételével folyamatosan bővítjük az áruválasztékunkat és a kínálatban nem szereplő termékek beszerzését és házhoz szállítását is vállaljuk.


Minden termékünkhöz gyári garanciát és szervízhálózatot biztosítunk.

Vásárlásakor megajándékozzuk Önt ajándékpontokkal, mely ajándékba kapott pontjait ajándék -katalógusunkban tudja beváltani.

Minden kedves vásárlónknak, örömteli vásárlást kívánunk és, ha bármilyen kérdésük, kérésük van termékeinkkel kapcsolatban forduljanak hozzánk bizalommal.


E-mail címünk: info@orionmarkabolt.huÁllunk szolgálatára - Orion MárkaboltHasználják ki maximálisan az általunk nyújtott lehetőségeket, a könnyű és gyors vásárlást!

Kínálatunkat itt tekintheti meg.
Orion OVC 1000 Orion Padló porszívó
Orion OVC 1000
Porzsák nélküli porszívó 1000W
Ár: 12990 Ft


Álló tükör  Tücskök és Bogarak  Előszoba bútorok  Cipősszekrények
Álló tükör
Álló tükör
Tartósan alacsony
Ár: 10990 Ft